Vi kan hjelpe deg i salgsprosessen

Det å finne nye potensielle kunder kan være krevende arbeid som selgerne deres bruker mye tid og krefter på. For mange er møtebooking den værste delen av stillingen sin. Vi kan derfor være din partner som løser møtebookingen på en effektiv og profesjonell måte. Våre medarbeidere har sterk erfaring, skapt gode resultater og relasjoner for våre oppdragsgivere.

Vi setter oss ned med deg og finner ut av hvor langt i salgsprosessen vi skal hjelpe dere.
Videre bygger vi din idelle kundeprofil og målrettet jobber oss inn i markedet. Samtidig avdekker vi andre potensielle markeder som dere ikke har rørt enda.

Møtebooking

Vi kan hjelper deg med å nå ut til nye kunder eller markeder gjennom å systematisk gå igjennom de utvalgte markedene.
Vi starter prosessen med å finne målgrupper vi skal rette oss mot. Vi gjør noen forberedelser før vi starter å ringe ut i markedet for å innhente så mye info fra markedet som mulig.
Etter å ha etablert kontakt med potensielle kunder får de en lead status.
Vi får ut en komplett liste med leads. De som utfyller kriteriene, har en interesse og behov booker vi møte med. Vi finner tid og sted som passer for kunden og deres representant som skal utføre møtet.

Møtebooking salgstelefon
Markedsføring og Inbound markedsføring

Bistand i salgsprosessen

Vi ønsker å være en fleksibel samarbeidspartner som viser høy grad av løsningsorientering og resultatoppnåelse. For oss er det viktig at samarbeidet gir våre oppdragsgivere en merverdi. Vi kan bistå med alt fra prospektering og leadsgenerering til salgsmøter og kontraktinngåelse.

Gjennom en helt uforpliktende prat kan vi finne ut av hva vi kan hjelpe deg med.