906 95 825

Kontakt

Søren Lemmichs gate 1
3015 Drammen

tobias@insale.no

Legg gjerne igjen kontaktinfo
så tar vi kontakt med deg

Våre medarbeidere

Kontaktbilde Stefan Fagerli Antonsen

Stefan Fagerli Antonsen
Digital markedsfører
T: 973 20 634
E: stefan@insale.no

Stefan har en bachelor i markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania med fordypning i reklame og visuell kommunikasjon. Stefan har alltid kunden i fokus og jobber proaktivt for at våre oppdragsgivere skal møte kundene sine på best mulig måte i den digitale verden. Han inspireres av utfordringer og motiveres av resultater.

Stefan hjelper dine nye kunder å finne frem til nettopp din bedrift.  

Kontaktinfo Hans-Petter Tonum

Hans-Petter Tonum
Partner
T: 915 96 153
E: hans.petter@insale.no

Hans-Petter har bygget opp og vært engasjert i eget salgsselskap i over 35 år, og gjennom det tilegnet seg bred kompetanse innenfor forretningsutviklings- og salgsorganisering. Parallelt med dette har han i over 25 år vært tilknyttet Næringsforeningen i Drammensregionen som styremedlem og daglig leder. Dette har gjort at han har fått betydelig kunnskap om ulike type virksomheter og opparbeidet seg et stort nettverk i privat- og offentlig sektor, særlig i Drammensregionen.

Hans-Petter sin erfaring generelt, og innenfor forretningsutvikling spesielt, er av stor betydning for vår rådgivende rolle overfor våre oppdragsgivere.

Kontaktinfo Tobias Tonum

Tobias Tonum
Daglig leder
T: 906 95 825
E: tobias@insale.no

Tobias er dypt involvert i utviklingen og leveransen av våre tjenester og er også en viktig bidragsyter for resultatene som oppnås for våre oppdragsgivere.